Om ossStartAffärsstödPublikationerÅsnebynKalendariumMedlem/GillenLediga tjänster
Christina årets UF rådgivare 2011/2012
Sök

Christina årets UF rådgivare 2011/2012


Vid UF mässan i Lysekil i fredags som Ung Företagssamhet i Fyrbodal arrangerade delades flera olika priser ut. En av tävlingarna är där eleverna själva som startar upp ett UF företag får nominera sina rådgivare.

Årets rådgivare nominerades av PocketSafe UF som drivs av tre drivna ungdomar som alla går samhällsvetenskapliga programmet med inriktning ekonomi på Birger Sjöberggymnasiet i Vänersborg. Företaget består av Viktoria Skoog, Hanna Säreskog och Amanda Mether

Årets rådgivare, Christina Milén Jacobsson, Hushållningssällskapet fick priset med motiveringen.
”Årets rådgivare har under året visat stort engagemang för sitt UF-företag. Hon har tagit sig tid och varit aktiv under året. Hon har introducerat konsten att nätverka och vikten att bygga relationer. Årets rådgivare har hela tiden pushat eleverna och de har alltid lämnat mötena med ett leende på läpparna och ny energi."

En glad Christina mottog priset som inte bara är äran utan också blommor och en prischeck. 
– Det var verkligen en överraskning berättar Christina. Alla som får chansen att vara UF rådgivare skall nappa på det. Det är stimulerande och givande att träffa unga driftiga företagare. Det bådar gott inför framtiden att få möta så många ungdomar som provar på att vara UF företagare och är intresserade att starta egna företag i framtiden.
Vid mässan och eventet delades flera olika priser ut som bästa monter, bästa hemsidan, bästa produkt,  bästa affärsplan etc ut