Om ossStartAffärsstödPublikationerÅsnebynKalendariumMedlem/GillenLediga tjänster
Rid‐ och körledseminarium
Sök
Du hälsas härmed varmt välkommen till ett

Nationellt  rid‐och körledseminarium
den 23-24 september  i Värmdö och Stockholm! 


Det blir två intressanta heldagar med praktiska förevisningar blandat med föredrag och diskussioner. På programmet har vi miljöträning av häst med Ulla-Carin Carlsson-Lindkvist (mest känd som Utters ryttare). Det blir föredrag och diskussioner om ridning i landskapet, allemansrätt, finansieringsmöjligheter, organisationsformer, Landsbygdsnätverket, framtidsdiskussion kring nätverk för ridleder och körvägar, berättarteknik, mm.


Läs inbjudan i sin helhet>>

Se programmet>>

Syftet med seminariet är att utveckla ett nationellt nätverk för rid- och körvägar genom kontaktskapande och kompetenshöjning. Alla med intresse av ridleder och körvägar – privatpersoner, hästföretagare, politiker, tjänstemän, markägare och föreningar är välkomna att delta på seminariet!

 

För anmälan och mer information kontakta:

Anna Lundberg anna.lundberg@hush.se, tel 070-6362163.  

VÄLKOMMEN!

 

Nätverk för ridleder och körvägar i Sverige - ett projekt finansierat med medel från Jordbruksverkets satsning på Livskraftigt hästföretagande