Om ossStartAffärsstödPublikationerÅsnebynKalendariumMedlem/GillenLediga tjänster
Mat för familjen - en matnyttig liten bok!
Sök
NYHET!

Mat för familjen - en matnyttig liten bok!


Beställ boken ”Mat för familjen – hungrig.nu”! Boken är en inspirationskälla och en kokbok för hela familjen. Den innehåller enkla, snabba vardagsrätter anpassade för de olika årstiderna. Men man får också tips på mellanmål, sallader, fredagsmys och mycket annat. Allt presenteras med härliga, lustfyllda matbilder. För idé och text står Margareta Frost-Johansson, matkonsult på Hushållningssällskapet.

Boken bygger på hemsidan www.hungrig.nu – en hemsida som riktar sig till barnfamiljer mitt i vardagen. Hemsidan, liksom boken, fungerar som en vägvisare för stressade barnfamiljer när inspirationen tryter, när man söker kunskap och behöver råd i frågor som rör barnfamiljens mat.

 

I boken och på hemsidan finns veckomatsedlar där maträtterna bygger på varandra för att underlätta både tillagning, inköp och planering. Dessutom finns ett ekonomiskt helhetstänk, som gynnar både plånbok och miljö. Detaljerade inköpslistor finns för hela veckan.

 

Boken består av 52 fullmatade sidor med recept och fantastiska, inspirerande bilder. Formatet är 15x15 cm.

 

Så här beställer du boken!

Privatpersoner beställer boken via webshopen på www.hungrig.nu/webshop - pris 50 kr + porto.
BVC beställer via denna talong>>

 

För mer information, kontakta Margareta Frost-Johansson Hushållningssällskapet Tel: 0521 – 72 55 60 margareta.frost@hush.se

 

(Boken Mat för barnfamiljen – Hungrig.nu är en fortsättning av Matstart – ett material som Hushållningssällskapet producerat för de allra minsta barnen. Med boken Mat för barnfamiljen – Hungrig.nu följer vi nu upp Matstart med ett nytt inspirerande material med veckomatsedlar och tips på mellanmål, fredagsmys, utflyktsmat och mycket mera för hela familjen.)